320194
Książka
W koszyku
(Studia i Monografie / Politechnika Opolska, ISSN 1429-6063 ; z. 478)
W publikacji: Ocena jakości miodów pod względem wybranych cech fizycznych; Wpływ sposobu suszenia wybranych owoców cytrusowych na zawartość olejków eterycznych; Eksperymentalna i teoretyczna analiza wpływu materiałów i kształtek konstrukcyjnych na wysokość strat ciśnienia wody w domowych instalacjach centralnego ogrzewania; Zastosowanie narzędzi BIM w projektowaniu instalacji wewnętrznych budynków jednorodzinnych; Copper deposition on the sprayed objects depending on the type of applied preparation and nozzle; Wpływ preparatów zawierających pożyteczne mikroorganizmy na zawartość białka w pszenicy podczas nawilżania ziarna i przechowywania w silosach; Systém konzervace obilovin s vyšší vlhkostí; Czy tylko człowiek jest smakoszem?; Wpływ rozmiaru ogumienia na bezpieczeństwo i komfort użytkowników ruchu; Wybrane aspekty prac badawczo-rozwojowych; Inteligentne nanostruktury jako współczesne artefakty o nieograniczonym zastosowaniu; Rola jęczmienia w produkcji roślinnej; Zastosowanie substancji słodzących w produkcji żywności; Infrastruktura procesów logistycznych w gospodarstwach rolnych; Oddziaływanie czynników związanych z produkcją ziemniaka i jego przetwarzaniem na stężenie akrylamidu w produktach smażonych i pieczonych; Jakość mikrobiologiczna jogurtu pod koniec okresu przydatności do spożycia; Charakterystyka systemów zapewniania jakości i bezpieczeństwa żywności.
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 348239 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia przy pracach.
Uwaga dotycząca języka
Część prac w języku angielskim, czeskim. Streszczenie w języku angielskim przy większości prac.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej