Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Publikacje informacyjne
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Biblioteka Obcojęzyczna
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Dania
(1)
Język
angielski
(1)
Odbiorca
Hodowcy bydła
(1)
Lekarze
(1)
Producenci zdrowej żywności
(1)
Specjaliści zdrowia publicznego
(1)
Temat
Antybiotyki
(1)
Antybiotykooporność
(1)
Lekooporność
(1)
Toksykologia
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Zdrowie publiczne
(1)
Żywność
(1)
Temat: miejsce
Europa
(1)
Gatunek
Publikacje fachowe
(1)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Bibliografia na stronach 43-48.
Antibiotics have revolutionized the treatment of infectious diseases. But their use and misuse have resulted in the development and spread of antibiotic resistance.
This is now a significant health problem: each year in the European Union alone, over 25 000 people die from infections caused by antibiotic-resistant bacteria.
Antibiotic resistance is also a food safety problem: antibiotic use in food animals –for treatment, disease prevention or growth promotion – allows resistant bacteria and resistance genes to spread from food animals to humans through the food-chain.
This publication explores the options for prevention and containment of antibiotic resistance in the food-chain through national coordination and international cooperation, including the regulation and reduction of antibiotic use in food animals, training and capacity building, surveillance of resistance trends and antibiotic usage, promotion of knowledge and research, and advocacy and communication to raise awareness of the issues.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Obcojęzyczna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. O 32144 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej