Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Główna
(1)
Autor
Christy Martin
(1)
Coady Chantal
(1)
Jacoby Ryszard
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Czekolada
(1)
Jakość produktu
(1)
Marka (ekonomia)
(1)
Produkcja
(1)
Smak
(1)
Wyroby czekoladowe
(1)
Gatunek
Opracowanie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
(Zostań Koneserem)
Tytuł oryginału: The chocolate companion, 2006.
Indeks.
Książka zawiera listę najlepszych na świecie producentów czekolady, całkowity proces wytwarzania czekolady oraz profesjonalne porady dotyczące degustacji i oceny jej jakości.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 369153 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej