320311
Książka
W koszyku
(Porady Domowe. Kulinaria)
Grzyby-leśne, hodowlane, świeże, suszone, marynowane-różne i w każdej postaci mogą być użyte do przygotowania wielu potraw. Można je przyrządzać same albo łączyć z innymi składnikami, takimi jak mięso. Trzeba tylko wiedzieć, jakie grzyby wybrać i co można z nich zrobić. Książka zawiera wskazówki, jak kupować, przechowywać i przyrządzać grzyby. Wśród kilkudziesięciu propozycji smacznych potraw z grzybów są przepisy zarówno na potrawy łatwe do wykonania, jak i te bardziej pracochłonne, których smak i aromat są jednak warte wysiłku.
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 348183 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: Pilze : Rezepte rund ums Jahr, 2003
Uwaga ogólna
Tekst także na stronie 3 okładki.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej