Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Główna
(1)
Czytelnia BG
(1)
Autor
Jasicka-Misiak Izabela (1971- )
(1)
Kula Dorota
(1)
Stotko Maria
(1)
Świerc Sabina
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kuchnia regionalna
(1)
Kuchnia śląska
(1)
Temat: miejsce
Górny Śląsk
(1)
Kolanowice (woj. opolskie, pow. opolski, gm. Łubniany)
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Współfinansowanie: Samorząd Województwa Opolskiego
Tekst równolegle w języku polskim i w przekładzie niemieckim.
Publikacja jest efektem zorganizowanych w 2020 roku w Kolanowicach warsztatów – projektu pod nazwą „Tak warzyły nasze Ołmy”. Wydanie jest dwujęzyczne, w języku polskim i niemieckim. W treści przedstawiono rys historyczny Kolanowic oraz zbiór przepisów kulinarnych. Książka jest dostępna w wszystkich bibliotekach na terenie gminy Łubniany.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 23466 ŚM (1 egz.)
Czytelnia BG
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 23465 Ś (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej