320311
Książka
W koszyku
Książka Sarah Woodward zabiera Czytelników w wyjątkową podróż po regionalnych smakach Francji. Autorka opisuje charakter kuchni wszystkich francuskich regionów: od Paryża i okolic przez Północ i Szampanię, Normandię, Bretanię, Dolinę Loary, Burgundię po magiczną Prowansję. Kluczem do prezentacji przepisów są nie tylko regiony, ale także rodzaje posiłków, okazje do ich serwowania oraz produkty dostępne na słynnych francuskich targach. Blisko 150 wyjątkowych receptur, które pozwolą celebrować francuskie smaki w stylu slow food.
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 369141 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: Food of France, 2006
Uwaga ogólna
Tytuł oryginału: The food of France, 2006.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej