Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
tylko na miejscu
(1)
nieokreślona
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Główna
(2)
Czytelnia Zbiory Specjalne
(1)
Autor
Chruściel Maria (kulinaria)
(1)
Kuc-Michalska Małgorzata
(1)
Puchała Leszek (1961- )
(1)
Saffarini Janina
(1)
Strzelecka Anna (polonistka)
(1)
Urbaniak Katarzyna
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(2)
Temat
Kuchnia regionalna
(1)
Miejska Biblioteka Publiczna im. Grzegorza z Sanoka (Sanok)
(1)
Osenkowski, Zbigniew (1943- )
(1)
Potrawy jarskie
(1)
Produkt regionalny
(1)
Warszawska Galeria Ekslibrisu
(1)
Temat: czas
2001-0
(1)
Temat: miejsce
Gmina Zakliczyn (woj. małopolskie, pow. tarnowski)
(1)
Sanok (woj. podkarpackie)
(1)
Warszawa
(1)
Gatunek
Ekslibrisy polskie
(1)
Katalog wystawy
(1)
Książka kucharska
(1)
Poezja polska
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Brak informacji o dostępności: sygn. 393105 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Projekt zrealizowano przy wsparciu finansowym Województwa Małopolskiego
Publikacja zawiera 50 przepisów na potrawy z fasoli. Są to zarówno zupy i potrawy wytrawne, jak i słodkie desery, takie jak lody, tort czy babki.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 352547 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia Zbiory Specjalne
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. Sp 097-220 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej